Thursday, January 7, 2016

Boleh ke jadi ejen takaful?


Pernah tak rasa macam ni? Anda orang yang rajin, tetapi berada di dalam persekitaran yang salah? Gaji yang diperolehi tidak setimpal dengan kerja yang anda lakukan?


Ramai yang tahu sebagai ejen takaful, anda berhak menentukan berapa pendapatan yang anda layak dapat dengan usaha yang anda lakukan. Tiada had maksima dan 100% commission-based. 


Dan paling best, persekitaran kerja juga ceria dan saling bantu membantu. 


Tidak perlu risau jika anda tiada pengalaman membuat sales (jika ada pengalaman juga adalah baik) kerana latihan diberikan oleh ejen-ejen berpengalaman dan berjaya secara PERCUMA termasuk latihan di lapangan secara berkumpulan. 


Coaching dilakukan secara berterusan setiap minggu, bagi memastikan anda mencapai target anda dan seterusnya mencapai cita-cita anda.


KENAPA KAMI?
Agensi yang terbukti berjaya dengan memenangi pelbagai anugerah di Prudential dan juga dalam industri takaful. Merupakan 9 Million Dollar Agency pada tahun 2014 dan pemenang Top Recruiter 2014 oleh Malaysia Takaful Association. 


SMS butiran-butiran berikut kepada 013-6448832:
-nama,
-kelayakan akademik (minimum SPM)
-lokasi dan
-kenapa anda ingin menjadi sebahagian drpd kami.


Saya akan menghubungi anda dengan kadar segera kerana masa terus berjalan dan anda perlu segera mencapai cita-cita anda!

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews

Ads Inside Post