PruBSN Aspirasi

 
1. Bayaran Tunai Tahunan 
Anda akan menerima peningkatan bayaran tunai tahunan bermula dari akhir tahun sijil ke-2 hingga akhir tempoh manfaat. Anda boleh menentukan untuk menggunakannya atau melabur semula bayaran tunai tahunan anda dengan kami. 


2. Perlindungan Hayat 
Anda & keluarga anda akan dilindungi dari segi kewangan jika Hilang Upaya Kekal dan Menyeluruh (TPD) atau kematian berlaku kepada anda.


3. Bayaran Pada Tempoh Matang 
Anda akan menerima sejumlah wang tunai pada akhir tempoh manfaat, yang mana yang lebih tinggi:

100 % Jumlah Perlindungan Asas + Akaun Unit Pelaburan 

ATAU 

Akaun MaxiShield + Akaun Unit Perlindungan + Akaun Unit Pelaburan 


4. Penerimaan Dijamin 
Tidak perlu melalui pemeriksaan kesihatan dengan adanya Tawaran Pemberian Dijamin apabila anda menyertai pelan asas tanpa sebarang rider kecuali Takaful Saver dan Ihsan, sehingga RM300,000 untuk Jumlah Perlindungan Asas, setiap hayat untuk yang berumur 60 tahun dan ke bawah.

5. Fleksibiliti 
Anda boleh menentukan Tempoh Sumbangan, Tempoh Bayaran dan Rider Pilihan anda sendiri.


6. Potensi Pulangan Lebih Tinggi 
Apabila anda melampirkan Takaful Saver, sebahagian daripada sumbangan anda akan diperuntukkan untuk pelaburan di dalam mana-mana dana berkaitan pelaburan pilihan anda. Dengan pelaburan ini, anda boleh menikmati potensi pulangan yang lebih tinggi untuk nilai tunai anda.
UBAH SUAI PERLINDUNGAN ANDA 

Bertenanglah apabila mengetahui PruBSN Aspirasi menyediakan perlindungan yang hebat yang memenuhi keperluan anda dan keluarga anda melalui 7 rider pilihan yang anda boleh pilih.CIRI-CIRI PRODUK 

Maklumat tambahan mengenai PruBSN Aspirasi.CAJ DAN POTONGAN 

Agihan sumbangan anda.Nota : Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya, Lin Che Mat di 0136448832 atau emel noorhazlin@prupartner.com.my 

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews

Ads Inside Post